31 Ağustos 2012 Cuma

Suikast






Suikast oyununda çok eğleneceğinize eminiz çünkü gerçekten bir suikast gerçekleştirir gibi oyun oynayacaksınız. Hızlı olmak ve yakalanmamak çok önemli. Bunun içinde oyuna tam olarak hakim olmalısınız. Play butonuna basarak oyuna başlayabilirsiniz. Klavyede bulunan yön tuşları, z,x ve Space butonlarını kullanarak oyuna hakim olabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Suikast



30 Ağustos 2012 Perşembe

Savaş Gemileri






Kendi imparatorluğunu korumak ve düşman gemilerini yok etmek isteyen bir kral sizden yardım bekliyor. Onun yerine geçip, bütün gemileri yok etmek için çabalamak zorundasınız. Oyun sırasında savaş geminizin zarar görmeden diğer gemilere ulaşması ve onları yok etmesi lazım. Kullanacağınız toplar onların size attığı güllelerden daha güçlü ve geminiz diğerlerine göre daha dayanaklı . Bu nedenle biraz daha şanslısınız. Oyun yüklendikten sonra New Game butonuna basın ve savaş alanı gibi bilgilerinizi seçerek oyuna devam edin. Önceden oyunu oynamış ve kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanız da Contunie butonuna basacaksınız. Oyunda geminin kontrollerini sağlarken WADS tuş takımını kullanın. Bu sayede hareket etmiş olacaksınız. Space tuşunu veya Mouse kullanarak geminin ateş etmesini sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Savaş Gemileri



29 Ağustos 2012 Çarşamba

Okyanus Savaşı






PLAY dedikten sonra başlayan oyunda okyanus altında size karşı saldırı planı yapan kötü balıkları siz bir deniz atı olarak engellemelisiniz. Mouse ve yön tuşlarını kullanarak hareket edip ateş edebilirsiniz. Silahlarınızı güçlendirip balıkları daha hızlı yok edebilir, diğer levellere daha önce geçiş yapabilirsiniz. İyi eğlenceler.





Okyanus Savaşı



Balon Patlat






Balon patlatma oyununda karşınızdaki kaktüs karakter ile aynı renk balonları süre içerisinde patlatmaya çalışıyorsunuz. Balonların patlaması için aynı renkte dizilmiş olmaları ve 2 den fazla sayıda olmaları gerekli. Sadece Mouse yardımı ile oynayabileceğiniz oyunumuzda açılacak sekmelerdeki Ok butonuna basmanız durumunda oyunu açılır. Hepinize iyi eğlenceler dileriz.





Balon Patlat



Gölge Adam






Gölge adam üstün dövüş ve kılıç kıllanma yetenekleri ile macera dolu bir ortamda ilerliyor. Gerekli yerlerde karşısına düşmanları çıkarak onu yok etmeye çalışıyorlar. Onun düşmanlarını halt etmesini sağlamak için A butonunu kullanıyorsunuz. Yön tuşlarını kullanarak karakterin kontrollerini sağlayabilirsiniz. hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Gölge Adam



Dansöz Kıyafeti






Haremde dansöz olarak görev yapan güzel kızı siz giydirmek ister misiniz? En güzel dans kıyafetleri ile rengarenk bir görünüme kavuşturacağınız kızımızı aksesuarlarla da süsleyebilirsiniz. Mouse yardımı ile sol taraftaki panelden kızımızı giydirebilirsiniz. Kıyafet seçerken alt takım ve üst takımın arasındaki renk ayarlarını iyi yapmalısınız. Bu sayede dansöz kız daha güzel görünecektir. Sağ üst köşede açılan Play butonuna basarak oyuna başlayın. İyi eğlenceler dileriz..





Dansöz Kıyafeti



İş Kadını Stili






Kızımız resmi bir yerde çalışıyor.Bunun içinde resmi iş kıyafetlerinden seçimler yapıp MOUSE yardımıyla giydiriyoruz.





İş Kadını Stili



Telefon Tasarımı






Telefon tasarımı oyununda kendi zevklerinize ve hayallerinize göre telefon tasarlayacaksınız. Oyunda telefonu tasarlarken renk uyumlarına dikkat etmenizi öneririz. Oyun yüklendikten sonra kendiliğinden açılacaktır. Oyunu mouse ile oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Telefon Tasarımı



Barbie Dergi Kapağı Hazırlama






"Barbie Dergi Kapağı Hazırlama" oyununda istediğiniz barbieyi tasarlayıp,makyaj yapıp,saçlarını değiştirip hazırladıktan sonra dergiye kapak olacaktır.Oyuna girmek için art artda gelen "Play,Play" butonlarına basıyorsunuz.Daha sonra barbienizi makyaj aşamalarından geçirip "Next" butonuna basıyorsunuz.Bütün makyajı bitirdikten sonra sağ alt köşedeki "Done" yazan butona tıklayınız.Ardından "Next"e tıklayıp ilk kutucuğa derginizin ismini giriniz.Son olarak "Next" e tıklayıp dergi kapağınızın son halini görebilirsiniz.İyi eğlenceler...





Barbie Dergi Kapağı Hazırlama



Hızlı Araba Yarışları






Hızlı Araba Yarışları oyununda beyaz hızlı nissan marka araba ile yarışa katılacaksınız. Sizinle beraber yarışan 3 tane daha rakibiniz olacak. Bu rakipleri geçmek ve oyunda birinci olmak için çalışacaksınız. Aracınızın diğer araçlardan farkı yok. Bu nedenle onların sürüş tekniğinden daha farklı bir teknik kullanacak ve hiç bir yere çarpmadan ilerlemeye çalışacaksınız. Oyunda virajlardan dönerken çarpışma olasılığınız daha fazla olacak. Dikkatli ilerlemekte yarar var. Oyun yüklendikten sonra karşınıza çıkacak olan ekranda Play butonu var. Ona tıklayın ve arabanızı seçin. İsterseniz rengini de değiştirebiliyorsunuz. Oyunu oynayabilmek için ise sadece yön tuşlarını kullanacaksınız. Kontrollerinizi ancak bu şekilde sağlayacağınız oyunda hızlı ve dikkatli olmak zorundasınız. Oyunun ilk bölümü tam 6 etaptan oluşur. Bu 6 etabın sonunda diğer rakiplerinizi seçmek için çok hızlı olmak zorundasınız. Eğer oyunda 3. dahi olamazsanız tekrardan yarışa katılacak ve aynı rakiplerle tekrardan yarışacaksınız. Her bölümde diğer bölümden daha zordur. Klasik araba yarışı oyunlarına çok benzeyen bu oyunda sizin arabayı kontrol edebilmeniz daha kolaydır ve görselikleri de diğerlerine göre daha güzel olarak tasarlanmıştır. En iyi oyun siteniz olan WWW.OYUNUOYNA.COM olarak oyunu beğeneceğinizi düşünüyoruz. Hepinize iyi eğlenceler ve bol şanslar dileriz..





Hızlı Araba Yarışları