30 Eylül 2012 Pazar

Nesne Eşleştirme






Eşleştirme oyunlarından olan bu oyunda yapmanız gereken aynı renk ve aynı simgelerdeki taşları yok etmek. Oyunda süreniz çok önemli. Bu yüzden dikkatli olmalısınız. Oyun yüklendikten sonra kendiliğinden açılacaktır. Mouse ile oynayabilirisiniz. İyi eğlenceler





Nesne Eşleştirme



29 Eylül 2012 Cumartesi

Hapis






İpuçları, kapılar, merdivenler, gizli sığınaklar... Bu oyunda her şey çok önemli. Çok dikat gerektiren bu oyunda amacımız doğru şeyleri doğru zamanda yapıp hapisten kurtulmak!





Hapis



28 Eylül 2012 Cuma

Okul Partisi






Okul partisine gidecek olan kızımızın önce makyajını yapıyoruz,sonra kıyafet seçimini yapıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Okul Partisi



27 Eylül 2012 Perşembe

Şık Gelinlikler






Oyun MOUSE ile oynanıyor.En şık gelinlikleri dilediğiniz gibi seçin ve gelinimize giydirin.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Şık Gelinlikler



25 Eylül 2012 Salı

Moda Tasarımcısı






Moda Tasarımcısı oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için START GAME yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda tasarımcı kızımızın yaptığı giysilerden seçiyoruz ve kızımızı süslüyoruz.Daha sonra DONE yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Moda Tasarımcısı



24 Eylül 2012 Pazartesi

Ayı Lokantası






Ayı lokantası oyununda ayı kendine açtığı lokantaya gelen müşterilerin servislerini yapacak onlardan gelen paralar ile daha güzel bir lokanta açıyor. Sizde ona yardımcı olmaya ne dersiniz? Bu zevkli oyunda sadece mouse yardımı ile hem yemekleri servis edebilir hem de para kazanabilirsiniz. Play butonuna basmanız oyunun açılmasını sağlayacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





Ayı Lokantası



20 Eylül 2012 Perşembe

Fluda






Fluda oyunu yeşil bayrak tarzında olan bir karakterin iyi macera oyunlarından biridir. Sizden istenilende diğer macera oyunlarında olduğu gibi onu yönlendirerek ulaşması gereken yere ulaşmasını sağlamaktır. Oyunda sarı topları alın fakat kırmızı topları almayın. Onlar sizin görünüşünüzü değiştirerek oyunda başarısız olmanızı sağlar. Klavyede bulunan yön tuşlarını kullanarak hareket edeceğiniz oyunumuz yüklendikten sonra New game butonuna basarak açılır. İyi eğlenceler dileriz..





Fluda



19 Eylül 2012 Çarşamba

Hava Hostesi 2






Yeni uçuşa hazırlanan hostesimize en güzel makyajı yapıyoruz ve kıyafetlerinden seçimler yaparak işine gitmesini sağlıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Hava Hostesi 2



17 Eylül 2012 Pazartesi

Balık Kız






Balık Kız oyununda balık kızımız deniz altında mücevherleri toplamaya çalışacak.Oyuna başlamak içn öncelikle PLAY GAME yazısına sonra OK yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Balık kızımızı mouse ile yüzdürüyoruz ve mücevherleri toplamaya çalışıyoruz.Dikkat etmeniz gereken şey kenarlardaki barikatlara vurmamak.Aksi takdirde can hakkınız kalmayacak.





Balık Kız



16 Eylül 2012 Pazar

Makarna






Büyükten küçüğe herkesin çok severek yediği yemeklerden olan makarnayı şimdi flash olarak sitemizde yapabilirsiniz. Yapacağınız makarna etli ve sebzeli. İçinde brokoli, havuç ve et bulunuyor. Çubuk makarna kullanarak oynayacağınız oyuna ilk olarak Play butonuna basarak başlayın. Daha sonra marketten eksik yemek malzemelerini alacaksınız. Sonra doğrama ve pişirme işlemleri karşınıza gelecek. Bunları yapabilmeniz içinde mouse yardımı alacaksınız. Hızlı olmanızda yarar var çünkü süreniz işlemekte. İyi eğlenceler dileriz..





Makarna



15 Eylül 2012 Cumartesi

14 Eylül 2012 Cuma

Hızlı dx Ball






Dx ball oyunlarından bir tanesini daha siteye eklıyoruz. Fakat bu oyun diger dx ball oyunlarına göre daha zordur. Çünkü burda topunuz cok hızlı ve siyah renkte. Onu görmekte zorlanmamak için dikkatli olmalısınız. Oyunda tabletinize mouse ile hakiim olabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Staert(başla) butonuna basarak oyunu başlatın. İyi eğlenceler dileriz...





Hızlı dx Ball



13 Eylül 2012 Perşembe

Uçan Öpücük






Uçan öpücük oyununda sevgilinize öpücük atıyorsunuz fakat onu rüzgar uçuruyor. Sizinde o öpücüğü komik yollarla sevgilinize ulaştırmanız gerekiyor. Oyun yüklendikten sonra start(başla) butonuna basarak oyunu oynayın. Oyunda mouse yardımı ile öpücüğü kontrol edebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Uçan Öpücük



12 Eylül 2012 Çarşamba

Rock Star Giydir






Rock star sahneye çıkarken sizden yardım istiyor. Ona en çok sevdiğiniz ve beğendiğiniz kıyafetleri giydirerek harika bir hale getirin. Renk uyumlarına dikkat edeceğiniz oyunda aksesuarları unutmamanızı tavsiye ederiz. Oyunu mouse ile oynayabiliyorsunuz ve yüklendikten sonra pembe butona basarak oyunu oyanmaya başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Rock Star Giydir



11 Eylül 2012 Salı

Tüylü Balon Patlatma






Tüylü Balon Patlatma oyununa başlamak için "START" butonuna basın. Sonra oyunun "zorluk derecesi"ni seçin. Son olarak "CONTINUE" butonuna basın ve balon patlatma oyunlarının en eğlencelisi başlasın. Oyunda tüylü balonları patlatmaya çalışıyorsunuz. Aynı renkteki en az üç balon bir araya geldiğinde balonlar patlayacaktır. İyi eğlenceler dileriz.





Tüylü Balon Patlatma



10 Eylül 2012 Pazartesi

Hannah Montana Boyama






Herkesin çok sevdiği Hannah Montana şimdi boyama oyunu ile sitemizde. Boyama oyunumuza başlamak için PLAY yazısına tıklayacaksınız. Sol taraftaki renk paletinden Hannah Montana ve arkadaşlarını güzel renkler ile renklendirin. Boyama işlemini yapmak için mouse kullanacaksınız. İyi Eğlenceler.





Hannah Montana Boyama



7 Eylül 2012 Cuma

Kuzey Dans






Kuzey dans etme oyununda kuzey güney dizisinin yakışıklı delikanlısı kuzeyin dans etmesini sağlayacaksınız. Size dans harekeleri veriliyor siz istediğinizi seçip kuzeyi oynatabilirsiniz. Oyun türkçe olduğu için anlamada zorluk çekmeyeceksiniz. Bu eğlenceli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Kuzey Dans



6 Eylül 2012 Perşembe

Üniversiteli Kız






Üniversiteli Kız oyunu giydirme oyunudur.Oyun MOUSE ile oynanıyor.SAĞ ÜSTTEKİ OKa tıklıyoruz ve KATEGORİLER karşımıza çıkıyor.Sırayla kategorilerden seçimlerimizi yapıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Üniversiteli Kız



5 Eylül 2012 Çarşamba

Hayalet Savaşçısı






Hayalet savaşçısı oyununda küçük bir kız hayaletlerin yolladığı nesneleri yok etmeye çalışıyor. Bunu yaparkende sizden yardım bekliyor. Onun nereye büyülü ateş yollayacağını iyi bir şekilde ayarlamalısınız. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basıp oyuna giriş yapın. Daha sonra oyunda mouse kullanarak ateş edin. Bu zevkli oyunu tekrar oynamak için ise Play again butonuna basmanız gerekiyor. İyi eğlenceler dileriz..





Hayalet Savaşçısı



4 Eylül 2012 Salı

Bombalı Araba






Bu oyundaki amaç önünüze çıkan engelleri ezerek geçmek. Bombalarınızı büyük nesneler için kullanmalısınız. Bomba sayınız level atladıkça artacaktır. Klavyedeki yön tuşlarıyla aracınızı hareket ettirebilir, Space(boşluk) tuşuyla bomba atabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Play Game(oyunu oyna) butonuna tıklayarak oyunu başlatabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Bombalı Araba



Süt Arabası






Bu oyundaki amacınız süt kamyonunu hem dengede tutmak hem de sütlere zarar gelmeden depoya ulaştırmak. Oyun yüklendikten sonra Start Game (oyunu başlat) butonlarına basarak oyunu başlatabilirsiniz. Oyunda dengenizi korumak ve sütleri için sağ ve sol yön tuşlarını kullanın. Hızlanmak için ileri, yavaşlamak için geri yön tuşunu kullanmalısınız. İyi eğlenceler dileriz...





Süt Arabası



3 Eylül 2012 Pazartesi

Küp Zero






       Sinir küpü oyununun, bir önceki versiyonudur. Daha önceki oyundaki gibi amaç çıkışa ulaşabilmektir. Tabii bunu yaparken, boşluğa düşmemeniz gerekiyor. İpuçlarını iyi değerlendirmeye bakınız.





Küp Zero



2 Eylül 2012 Pazar

Dansın Sultanı






Mükemmel dans eden sultanımızı dans kıyafetleriyle süslüyoruz ve en güzel dansı sizin için yapmasını sağlıyoruz





Dansın Sultanı



1 Eylül 2012 Cumartesi

Kamera Kalp Toplama






Kameranızı bu sefer yukarıdan yağan kalpleri toplamak için çalıştırın. Kalpleri ne kadar fazla sayıda toplarsanız okadar puan alacaksınız fakat oyunda kırık kalpleri yakalamamız gerekli. Onlar sizin canınızı alacaklar. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basarak oyuna başlayın. Kendinizi hareket ettirerek kalpleri yakalayacaksınız. İyi eğlenceler dileriz..





Kamera Kalp Toplama